avizier


Formulare utile studenti/absolventi

Regulamente studenti
Structura anului universitar 2019-2020


Free CATIA and ICEM SURF Stud Edition


Pentru a veni in sprijinul studentilor, compania Dassult Systemes pune la dispozitie in regim gratuit, pentru o perioada limitata de timp, unele din cele mai evoluate softuri de proiectare 3D.  Mai multe detalli pe linkul de mai jos.

Back 2 School offer is again on track!

The students can download CATIA V5 Student Edition for free from our ACADEMIA WEBSITE  with the promo code: CATIA4FREE17

Also you can get ICEM Surf Student Edition with the promo code: ICEMSURF-FREE17  

The promo code is available until Nov. 12th, so hurry up and spread the word!Totodata, avem placerea de a va prezenta noul web site creat special pentru a vedea mai bine capabilitatile CATIA si a platformei 3DEXPERIENCE pe CLOUD.
Mai jos veti regasi pe scurt cateva din beneficiile pe care vi le poate asigura utilizarea unui soft si a unor tehnologii moderne. Mai multe detalii puteti gasi pe web site.

Cateva din solutiile integrate oferite in care puteti folosi si alte produse pe langa CATIA:AEC, Automotive, Aero

Bazat pe platforma 3DEXPERIENCE , programul CATIA pentru arhitectură, inginerie și construcții îmbină perfect forța și amploarea tehnologicei 3D cu utilizarea facilă și productivitatea ridicată.
Platforma 3DEXPERIENCE din Cloud se poate implementa ușor și oferă aplicații simple și intuitive de proiectare, de simulare și gestionare a datelor. O echipa poate fi operațională în cateva ore.
Pentru a avea succes pe piața curentă, companiile trebuie să își determine inginerii să se concentreze pe dezvoltarea produselor diferențiate care ies în evidență față de concurență. Din păcate, inginerii raportează că își petrec o treime din timp cu activități fără valoare adăugată și 20% din timp lucrând cu informații care nu mai sunt de actualitate. .

Duceți platforma 3DEXPERIENCE din Cloud si CATIA la un TEST DRIVE!