avizier
Planificarea sesiunii de examene
Planificarea sesiunii de examene se va depune la secretariatul facultatii pana la data de 29.11.2018


Abonamentele R.A.T.B.
Abonamentele R.A.T.B. se depun la secretariat păna la data de 15.01.2019


Burse sociale - Master
In conformitatea cu Decizia Consiliului de Administratie din 30.10.2018, termenul de finalizare a listelor cu cei care obtin bursa pe semestrul I al anului universitar 2018-2019,a fost prelungit.

09.11.2018 - termen de depunere a cererilor/dosarelor de bursa (inclusiv bursa sociala)Studentii din anii I si II master pot depune actele pentru bursa sociala pana vineri 09.11.2018 ora 13,00

 

- pentru studentii cu varsta pana la 26 ani, la stabilirea venitului se iau in calcul toate veniturile nete pe membru de familie, precizate in omen 3392 la art.14;

- pentru studentii cu varta intre 26 si 35 ani, venitul lunar mediu net al acestuia se va calcula tinand cont doar de veniturile personale ale acestuia si al persoanelor pe care le are in grija, precum copii, sotie etc., precizate in omen 3392 la art.14;


Curs master nivelul 2 modulul psihopedagogic

Proiectarea si managementul programelor educationale - vineri 26 oct, curs si aplicatii, sala BN 318, etaj 3 Rectorat

Tiularul de curs - lector univ. dr Elena Oliviana Epurescu


Verificare note in studenti.pub.ro

TOȚI STUDENȚII SUNT RUGAȚI SĂ ÎȘI VERIFICE NOTELE DIN BAZA DE DATE studenti.pub.ro ÎNAINTE DE A PRINTA CONTRACTUL. EVENTUALELE NECONCORDANȚE FAȚĂ DE SITUAȚIA ȘTIUTĂ DE STUDENT VA FI ADUSĂ LA CUNOȘTINȚĂ URGENT SECRETARIATULUI PÂNĂ CEL TÂRZIU LA 5 OCTOMBRIE 2018 .

DUPĂ ACEASTĂ DATĂ NU VOR PUTEA FI MODIFICATE ÎN VEDEREA STABILIRII SITUAȚIEI ȘCOLARE ȘI A MEDIEI DE BURSĂ.Dosarele pentru acordarea burselor sociale
se depun până la data de 12.10.2018, la secretariatul facultatii.

Dosarele trebuie să conţină, după caz, următoarele acte: download


Contracte de studiu în anul universitar 2018-2019

Toţi studenţii de la învăţământul de licenţă şi master înscrişi în anul universitar 2018-2019 au obligaţia să semneze contractul de studiu pentru anul universitar 2018-2019 şi să îl depună la secretariatul facultăţii

Contractele de studii se completeaza pe studenti.pub.ro de catre fiecare student. Se tiparesc in doua exemplare (față-verso). Seful/Sefa de grupa preda contractele de studii si cererea de inscriere in anul universitar 2018-2019 la secretariatul Facultatii de Transporturi.

Disciplinele libere alese se platesc de catre student corespunzator punctelor de credit alocate disciplinei respective (mai multe informatii la secretara de an). Disciplinele din modulul psihopedagogic nu se platesc.

Studenţii care nu au depus până cel târziu la 15 octombrie 2018 contractele nu vor figura în cataloage, fiind exmatriculaţi.

Contractele se vor semna, sub indrumarea cadrului didactic desemnat de facultate, in dublu exemplar, si se vor preda cadrului didactic indrumator sau sefilor de grupa, pentru a fi depuse la secretariatul facultatii. Dupa semnarea de catre decanat, un exemplar va fi restituit studentului.

Studenţii care repetă anul cu taxă pe disciplină sau sunt înscrişi cu taxă de şcolarizare au obligaţia să depună şi contractul de studiu cu taxă. Contractele vor fi însoțite de chitanțele pentru disciplinele semestrului I care vor fi refăcute atât de studenții repetenți cât și de cei promovați care au de refăcut discipline nepromovate din anii mai mici.

De asemenea, se va completa Cererea de inscriere in anul universitar 2018-2019 : Cerere de inscriere (.docx) sau Cerere de inscriere (.odf)

Contractele vor fi tiparite fata-verso.Calendarul semestrului I an universitar 2018-2019

Calendar semestrul I 2018-2019 (.pdf)


Ediția aniversară @BUZZCamp!

Te întrebi ce ți-au pregătit cei de la @Inspire Group în ediția aniversară @BUZZCamp? Pe lângă cei mai faini angajatori care vor să investească în dezvoltarea ta, au și orașe surpriză, dar și speakeri pe care i-ati îndrăgit de-a lungul timpului și care vor să fie alături de voi la gală. Pentru mai multe detalii și pentru înscriere --> https://goo.gl/PoFhNw

Anunt card - cont IBAN
Pentru acordarea burselor , decontarea abonamentelor ratb si a altor plati ce se va face de catre facultate, studentii de la licenta si master au obligatia sa aiba card la una din bancile: BCR, BRD, ING, BANCA TRANSILVANIA , RAIFFEISEN si sa isi descarce contul IBAN pe contul de student pana la data de 10 octombrie 2018 .

Anunt cerere de repetare

Cerere de repetare a anului cu taxa pe disciplina(.pdf)