avizier
Anunt SIMULARE Admitere

Ești în ultimii ani de liceu și ai nevoie de idei pentru a alege o facultate bună? Știi că cea mai sigură opțiune este aceea de a urma studiile unei universități de prestigiu? Ai primit multe sfaturi de la prietenii care au trecut cu brio examenele de admitere? Vrei să demonstrezi că informațiile acumulate până acum la școală îți vor asigura un viitor plin de realizări? 

Acum este șansa ta! Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te la Simularea Examenului de Admitere 2019 pentru a-ți testa cunoștințele cu ajutorul Facultății de Transporturi și a Universității Politehnică București. Prin participarea la acest eveniment vei fi în avantaj din mai multe puncte de vedere. Astfel, vei avea ocazia de a trece prin experiența și emoțiile unei evaluări importante, vei ști la ce nivel te situezi și îți poți crea o viziune reală asupra adevăratul examen, timpul rămas fiind o oportunitate pentru a-ți aprofunda cunoștințele cât să reușești să ajungi la rezultatele dorite! 

Se vor desfășura două probe:
Algebră și Elemente de Analiză Matematică - sâmbătă, 20 aprilie (10:00-12:00)
Fizică sau Geometrie și Trigonometrie - duminică, 21 aprile (10:00-12:00)

 

Vă vom aștepta la fiecare probă începând cu ora 08:00, în Facultatea de Transporturi, holul JA.
Înscrierile se vor face pe baza unui formular din data de 20 martie. Vă mai rămâne doar să vă înscrieți, să alegeți proba de examen și să achitați o taxă de 15 RON/probă în ziua desfășurării examenului.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeErlm_oXZia63iQxgbAHzY_wCzoCfU0Oa3f2mrj8zecImI3w/viewform?usp=sf_linkACHITAREA TAXEI DE REFACERE PENTRU DISCIPLINELE RESTANTE

DECIZIE PRIVIND ACHITAREA TAXEI DE REFACERE PENTRU DISCIPLINELE RESTANTE, AN UNIVERSITAR 2018-2019
Întrucat termenul de plată a taxei de refacere pentru disciplinele restante a fost depăşit, studenţii care nu au achitat refacerea disciplinelor pot achita doar în baza unei cereri aprobate de conducerea facultăţii, după ce a fost vizată de titularul disciplinei.

Termenul limită pentru achitarea taxelor în aceste condiţii este 29 martie 2019.
Cerere refacere disciplina restanta cu acordul prof. titular de disciplină (.docx)

Anunt verificare note

Toti studentii de la cursurile de licenta si master sunt rugati sa-si verifice situatia scolara din baza de date studenti.pub.ro si sa semnaleze secretariatului, pana cel tarziu joi, 7 martie 2019, eventualele greseli sau nelamuriri in ceea ce priveste notele obtinute si mediile de bursa.

Sesizarile depuse dupa aceasta data nu pot schimba situatia scolara a acestuia in vederea acordarii burselor.


Anunt taxe sem. II 2018-2019
Studentii înscriși pe locurile cu taxă sau care au de achitat refacerea disciplinelor nepromovate au obligația ca până la data de 4 martie 2019 să achite taxele și să prezinte la secretariatul facultății chitanța în original.
Cei care nu fac dovada achitării taxelor nu vor putea participa la activitățile școlare. (anunt.pdf)


Chestionar absolventi master
Masteranzii din anul al II-lea sunt rugati să completeze un scurt chestionar (3 minute). Informatiile furnizate prin acest chestionar ne sunt extrem de utile pentru a monitoriza gradul de angajabilitate al absolventilor facultatii noastre, promotia 2016. Rezultatele studiului ne vor ajuta sa adaptam cat mai bine programele de studiu la cerintele actuale ale pietei fortei de munca.
Chestionarul este disponibil aici. (Sau direct la urmatorul link: http://alumni.upb.ro/form/)


Calendar
Calendarul semstrul al II-lea (.pdf)


Planificarea sesiunii de examene
Planificarea sesiunii de examene se va depune la secretariatul facultatii pana la data de 29.11.2018


Abonamentele R.A.T.B.
Abonamentele R.A.T.B. se depun la secretariat păna la data de 15.01.2019

  • cerere (model-cerere ) . Pe verso - copii dupa cardul ACTIV si dupa chitantele RATB.
  • borderou documente justificative decontare transport studenti (model-borderou ). Numele in clar si semnatura pe borderou. Pe verso - copie dupa cardul ACTIV.
  • bon fiscal in original

Burse sociale - Master
In conformitatea cu Decizia Consiliului de Administratie din 30.10.2018, termenul de finalizare a listelor cu cei care obtin bursa pe semestrul I al anului universitar 2018-2019,a fost prelungit.

09.11.2018 - termen de depunere a cererilor/dosarelor de bursa (inclusiv bursa sociala)Studentii din anii I si II master pot depune actele pentru bursa sociala pana vineri 09.11.2018 ora 13,00

 

- pentru studentii cu varsta pana la 26 ani, la stabilirea venitului se iau in calcul toate veniturile nete pe membru de familie, precizate in omen 3392 la art.14;

- pentru studentii cu varta intre 26 si 35 ani, venitul lunar mediu net al acestuia se va calcula tinand cont doar de veniturile personale ale acestuia si al persoanelor pe care le are in grija, precum copii, sotie etc., precizate in omen 3392 la art.14;


Curs master nivelul 2 modulul psihopedagogic

Proiectarea si managementul programelor educationale - vineri 26 oct, curs si aplicatii, sala BN 318, etaj 3 Rectorat

Tiularul de curs - lector univ. dr Elena Oliviana Epurescu


Verificare note in studenti.pub.ro

TOȚI STUDENȚII SUNT RUGAȚI SĂ ÎȘI VERIFICE NOTELE DIN BAZA DE DATE studenti.pub.ro ÎNAINTE DE A PRINTA CONTRACTUL. EVENTUALELE NECONCORDANȚE FAȚĂ DE SITUAȚIA ȘTIUTĂ DE STUDENT VA FI ADUSĂ LA CUNOȘTINȚĂ URGENT SECRETARIATULUI PÂNĂ CEL TÂRZIU LA 5 OCTOMBRIE 2018 .

DUPĂ ACEASTĂ DATĂ NU VOR PUTEA FI MODIFICATE ÎN VEDEREA STABILIRII SITUAȚIEI ȘCOLARE ȘI A MEDIEI DE BURSĂ.Dosarele pentru acordarea burselor sociale
se depun până la data de 12.10.2018, la secretariatul facultatii.

Dosarele trebuie să conţină, după caz, următoarele acte: download


Contracte de studiu în anul universitar 2018-2019

Toţi studenţii de la învăţământul de licenţă şi master înscrişi în anul universitar 2018-2019 au obligaţia să semneze contractul de studiu pentru anul universitar 2018-2019 şi să îl depună la secretariatul facultăţii

Contractele de studii se completeaza pe studenti.pub.ro de catre fiecare student. Se tiparesc in doua exemplare (față-verso). Seful/Sefa de grupa preda contractele de studii si cererea de inscriere in anul universitar 2018-2019 la secretariatul Facultatii de Transporturi.

Disciplinele libere alese se platesc de catre student corespunzator punctelor de credit alocate disciplinei respective (mai multe informatii la secretara de an). Disciplinele din modulul psihopedagogic nu se platesc.

Studenţii care nu au depus până cel târziu la 15 octombrie 2018 contractele nu vor figura în cataloage, fiind exmatriculaţi.

Contractele se vor semna, sub indrumarea cadrului didactic desemnat de facultate, in dublu exemplar, si se vor preda cadrului didactic indrumator sau sefilor de grupa, pentru a fi depuse la secretariatul facultatii. Dupa semnarea de catre decanat, un exemplar va fi restituit studentului.

Studenţii care repetă anul cu taxă pe disciplină sau sunt înscrişi cu taxă de şcolarizare au obligaţia să depună şi contractul de studiu cu taxă. Contractele vor fi însoțite de chitanțele pentru disciplinele semestrului I care vor fi refăcute atât de studenții repetenți cât și de cei promovați care au de refăcut discipline nepromovate din anii mai mici.

De asemenea, se va completa Cererea de inscriere in anul universitar 2018-2019 : Cerere de inscriere (.docx) sau Cerere de inscriere (.odf)

Contractele vor fi tiparite fata-verso.Calendarul semestrului I an universitar 2018-2019

Calendar semestrul I 2018-2019 (.pdf)


Ediția aniversară @BUZZCamp!

Te întrebi ce ți-au pregătit cei de la @Inspire Group în ediția aniversară @BUZZCamp? Pe lângă cei mai faini angajatori care vor să investească în dezvoltarea ta, au și orașe surpriză, dar și speakeri pe care i-ati îndrăgit de-a lungul timpului și care vor să fie alături de voi la gală. Pentru mai multe detalii și pentru înscriere --> https://goo.gl/PoFhNw

Anunt card - cont IBAN
Pentru acordarea burselor , decontarea abonamentelor RATB si a altor plati ce se va face de catre facultate, studentii de la licenta si master au obligatia sa aiba card la una din bancile: BCR, BRD, ING, BANCA TRANSILVANIA , RAIFFEISEN si sa isi descarce contul IBAN pe contul de student pana la data de 10 octombrie 2018 .

Anunt cerere de repetare

Cerere de repetare a anului cu taxa pe disciplina(.pdf)